Інформаційно-консультативна зустріч зі старшокласниками шкіл м. Каланчак

16 березня 2016 року за участю фахівців КУ «Районний методичний кабінет» Каланчацької районної ради Херсонської області у Каланчацькій загальноосвітній школі №2 відбулась інформаційно-консультативна зустріч із учнями 10 та 11-х класів із питань вступної кампанії 2016 року.

Представники вищого навчального закладу к.ю.н., доцент, начальник навчального відділу Рачинська І.М., к.е.н., доцент, завідувач кафедри Міжнародних економічних відносин Щаслива Г.П. та студент спеціальності «Правознавство» Остапенко Назар презентували присутнім Міжнародний університет бізнесу і права: його напрями підготовки, спеціальності, вартість навчання тощо.

Відповідна інформація також була висвітлена у представленому на зустрічі відеоролику про Міжнародний університет бізнесу і права.

Ірина Михайлівна Рачинська акцентувала увагу присутніх на тому, що зараз старшокласники приймають одне з найважливіших рішень у своєму житті і наш університет розуміє стурбований стан батьків та учнів перед важливим вибором і готовий надати не тільки інформаційний, але й психологічний супровід кожному учневі, який мріяв би стати частиною міцної дружньої родини Міжнародного університету бізнесу і права.

Також Ірина Михайлівна розповіла про нові правила прийому до Міжнародного університету бізнесу і права, їхні особливості, вона коротко зупинилася на найбільш актуальних нюансах цьогорічної вступної кампанії – розрахунках прохідного балу, термінах проведення вступної кампанії, зокрема подачі документів та пріоритетності ВНЗ.

Назар Остапенко розповів старшокласникам про власний досвід щодо обрання вищого навчального закладу, про яскраве студентське життя в університеті та запевнив слухачів про високий професійний рівень та практичний досвід професорсько-викладацького складу університету.

Ганна Петрівна Щаслива інформувала про структуру Міжнародного університету бізнесу і права, до якого входить Інститут права та Інститут міжнародної економіки та інформаційних технологій, а також коледж, детально розповіла про всі спеціальності університету, можливості проходження виробничої та переддипломної практики за кордоном, можливості працевлаштування після отримання диплому бакалавра, магістра.

Особливу увагу Ганна Петрівна приділила спеціальності «Міжнародні економічні відносини», запропонувала для перегляду презентацію спеціальності та запевнила, що фахівці цієї спеціальності підготовлені до кваліфікованої технічної й аналітичної роботи, до виконання спеціальних робіт, пов’язаних з використанням набутих знань в області світового господарства та міжнародних економічних відносин.

За результатами цієї зустрічі певна частина із майбутніх випускників шкіл виявила бажання щодо вступу до Міжнародного університету бізнесу і права у 2016 році.

Ректорат Міжнародного університету бізнесу і права висловлює слова подяки за співорганізацію інформаційно-консультативної зустрічі методистів КУ «Районний методичний кабінет» Каланчацької районної ради Херсонської області, директора Каланчацької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 ім. Н.К. Крупської Каланчацької районної ради Херсонської області Пономарьову Оксану Борисівну та директора Каланчацької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Каланчацької районної ради Херсонської області Драненка Сергія Володимировича, на базі якої була проведена зустріч.

2К__(1)