Інноваційні рішення проблем ступеневої освіти у м.Очакові

Міжнародний університет бізнесу і права (м. Херсон) – вищий навчальний заклад IV рівня акредитації засновано у 1991 році. Основні ступені освіти: молодший бакалавр, бакалавр, магістр, доктор PhD. Спеціальності університету, за якими здійснюється навчання: фінанси, банківська справа та страхування, облік і оподаткування, маркетинг, менеджмент, публічне управління та адміністрування, право, міжнародні економічні відносини.

З метою профорієнтації та пошуку спільних напрямків роботи у сфері освіти 26-27 квітня 2016 року в загальноосвітніх школах м.Очакова на батьківських зборах відбулися інформаційні зустрічі представників університету з батьками учнів. Зустрічі  в школах проходили за активної участі мерії, а саме: мера міста Бичкова С.М., Васькова О.В., Білова Г.О.

Мета зустрічі – максимально повно проінформувати батьків учнів цього прекрасного курортного міста про умови вступу до Міжнародного університету бізнесу і права, а також відповісти на питання, які можуть з’явитися під час вступної кампанії. Багато питань і жваве обговорення викликали усі спеціальності університету. Батьків зацікавила  інформація про перспективу працевлаштування випускників ПВНЗ МУБіП, можливість проходження студентами стажувань, практики в інших країнах, участі в наукових дослідженнях, умови проживання в гуртожитку.

Проректор з НМР Прохорчук С.В. представила інформацію щодо створення навчально-освітнього комплексу (НОК) – інноваційне рішення проблем ступеневої освіти. Договір між МУБіП, державною адміністрацією м.Очакова та школами надає можливість отримати у спеціальність і можливість бути зарахованим до коледжу при Міжнародному університеті бізнесу і права без ЗНО  та в майбутньому продовжити навчання в університеті. Введення нових інноваційних можливостей отримати престижну освіту в м.Очаків – один із шляхів вирішення питання розвитку депресивних територій.

Очаківський центр кар’єрного росту – це можливість отримувати першу або другу освіту в Очакові, а також створення для випускників першого робочого місця через Міжнародний Молодіжний бізнес інкубатор при МУБіП.

Очаків – місто з давньою історією, морська перлина на Миколаївщині, але економічного процвітання можуть дати тільки нові інвестиційні підходи в освіті та бізнесі. Міжнародний університет бізнесу і права готовий прокласти фарватер у прекрасне майбутнє Очакова.

Проректор з НМР, к.е.н., доцент Прохорчук С.В.

герб очаковапорт очакова