З ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ!

Шановні колеги! Дорогі друзі!

Приміть найщиріші вітання зі святами – Днем захисника України та Днем українського козацтва! Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями.

Історія українського козацтва – це одна з найвизначніших сторінок життя нашого народу. В найтяжчі часи іноземного поневолення козацтво було справжнім захисником рідної України, оборонцем віри, моралі та державницьких традицій нашої Вітчизни. Впродовж століть могутнє козацьке братство здійснювало вплив на європейську історію. Саме з козацького роду вийшли відомі всьому світу діячі національного відродження та визвольного руху України.

Сьогодні нащадки козаків розвивають найкращі традиції наших предків та захищають кордони й територіальну цілісність нашої Батьківщини на Сході. Саме тому від усього серця вітаємо з цими знаменними святами всіх громадян України, гідних нащадків великих прадідів, у чиїх жилах тече гаряча козацька кров і живе дух наших героїчних попередників!

Сердечно бажаємо Вам щастя, радості, добра та наснаги на успішні починання на користь Вітчизні. Нехай єднає нас незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці.

З повагою, колектив  ПВНЗ МУБіП4