Посвята в студенти Міжнародного університету бізнесу і права

13 вересня 2021 року в Міжнародному університеті бізнесу і права відбулася урочиста подія «посвята в студенти». З нагоди свята та початку нового навчального року в Університеті святково підняли прапор України, Університету та Німеччини. 
В урочистій церемонії взяли участь: президент університету Світлана Білоусова, ректор Сергій Ненько,  перший проректор Геннадій Жуйков; проректорка з НМР Світлана Прохорчук,  керівники  інститутів,  підрозділів, працівники та студенти Університету та гості з Німеччини – партнери університету.

Світлана Білоусова  привітала усіх із початком нового навчального року та  побажала всім здоров’я й успіхів в роботі.

До привітань долучився ректор Сергій Ненько, який наголосив, що  цей рік  непростий і для викладачів, і для студентів. Проте ми вже маємо досвід, тому нам усе вдасться. Зараз багато залежить від злагодженої взаємодії – студентів та Університету, Університету та студентів.

Тож навчальний рік розпочато! Будьмо уважними й відповідальними!
Зі святом, освітянська спільното! Зі святом всіх, хто вирушає здобувати знання!

З лекцією «Сучасні аспекти інноваційного менеджменту провідних корпорацій світу» перед студентами виступив Гельмут Шрайнер – почесний голова компанії SchreinerGroup (Шрайнер груп, Німеччина), професор Міжнародного університету бізнесу і права.