Херсонщина в “червоній зоні”

УВАГА!
З 15 жовтня у Херсонській області області запроваджується червоний рівень епідеміологічної небезпеки. Відповідне рішення ухвалили під час засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 12 жовтня. Червоний рівень епіднебезпеки передбачає ряд обмежень, які запроваджуються в регіоні. Зокрема, забороняється робота закладів освіти.
Важливо, що вказані обмеження не будуть діяти у тих випадках, якщо 100% співробітників (організаторів) та відвідувачів (учасників) вказаних закладів (заходів) будуть повністю імунізовані та матимуть зелений COVID-сертифікат. 
Рішення щодо скасування червоного рівня ухвалюється Державною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у разі досягнення регіоном показників, які характеризують відсутність ознак, які б відповідали вказаному рівню.

Наказ ректора від 13.10.2021 № 22/10-21 Про роботу університету в умовах карантину встановленої «червоної зони» в Херсонській області з 15 жовтня 2021 року