31.03.2022 р. засідання Вченої ради Університету

31 березня 2022 року у ЗВО «Міжнародний університет бізнесу і права» відбулося чергове засідання Вченої ради у змішаному форматі за участі ректора, проректорів, директорів інститутів, керівників структурних підрозділів. Модератором виступив голова Вченої ради Геннадій Жуйков.
 Колектив університету привітав з ювілеєм проректорку з НМР Світлану Прохорчук та побажали невичерпної енергії, подальших трудових досягнень,  успішного втілення в життя всіх  планів, задумів та ідей.
Ректор ЗВО «Міжнародний університет бізнесу і права» Сергій Ненько зазначив, що з 28 березня в університеті відновлено освітній процесс і відбувається в дистанційному режимі синхронно та асинхронно. Увесь науково-педагогічний колектив плідно та активно працює щоб наші здобувачі отримали якісну освіту за затвердженими освітніми та освітньо-науковими програмами. Університет виконує всі рекомендації Міністерства освіти та науки України.
Проректор з НМР Світлана Прохорчук проінформувала присутніх щодо особливостей формування навчальних планів для спеціальностей на 2022-2023 н.р.
Жуйков Г.Є. преставив інформацію про нинішний стан та про завдання щодо поширення інтеграції університету в світовий науково-освітній простір.