З Днем Захисника України

Дорогі колеги, здобувачі вищої освіти, друзі!
Вітаємо з Днем захисника України! 
Це справжнє свято мужності й самовідданості, свято  благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники України.
Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.
Свята пам’ять про Героїв, які поклали своє життя за Україну, залишається з нами як високий зразок відваги, сили духу і самопожертви.
У цей день бажаємо вам міцного здоров’я, родинного благополуччя, невичерпної енергії та наснаги, а найголовніше – миру і спокою на рідній землі.
Вшановуймо подвиги кожного солдата, волонтерів, медиків, які, ризикуючи власним життям, боронять нашу свободу від агресора на території нашої країни! Вони захищають не лише себе, а й кожну українську родину.
Цей день є особливим на календарі, адже маємо свято Святої Покрови, яка оберігає нашу Батьківщину понад усе, як у це вірили ще наші пращури-козаки, яких ми вшановуємо також.
Бажаємо кожному захиснику і захисниці нашої Батьківщини міцного здоров’я, затишку вдома! Дякуємо за ваші подвиги, за сміливість і мужність.
Нехай усе, що ви зробили для нашої України, повернеться сторицею!
Зі Святом!

Ректорат ЗВО “Міжнародний університет бізнесу і права”