Засідання Вченої ради 23.11.2023

23 листопада 2023 року відбулося засідання Вченої ради Університету (в онлайн режимі).  Засідання відбулося за участі керівників усіх підрозділів. Були розглянуті питання відповідно до плану роботи Вченої ради та   поточні робочі моменти.  Перше питання порядку денного – проведення наукових конференцій. Сергій Ненько наголосив на активізації роботи з даного напрямку. Анна Попова  проінформувала про заявлені наукові конференції здобувачів вищої освіти та молодих вчених в ЗВО “МУБіП” на 2024 рік.  Світлана Прохорчук проінформувала про перелік зареєстрованих науково-дослідних тем, результати  роботи за ними. Відзначила ті,   виконання яких закінчується в ІV кварталі 2023 року, підготовку наукових публікацій та нові науково-дослідні теми, які необхідно зареєструвати в УКРНТЕІ. На завершення свого виступу Світлана Прохорчук привітала усіх із Всесвітнім днем науки в ім’я миру та розвитку.

Світлана Білоусова анонсувала круглий стіл та науково-практичну конференцію, присвячені  33 -ій річниці від дня заснування ЗВО “МУБіП”, які будуть проведені у січні 2024 року.
Проректорка з НМР Світлана Прохорчук  представила  тематику дисертаційних робіт  третього  (освітньо-наукового) рівня на 2023-2024 н.р.,
Вчена рада вирішила:  затвердити тематику, виконавців, наукових керівників у 2023-2024 н.р.  усіх форм навчання.