Засідання ректорату 08.11.2023

8 листопада  2023 р. у ЗВО “Міжнародний університет бізнесу і права” відбулося  засідання ректорату. Захід проходив за участі ректора, першого проректора, проректорів, директорів інститутів, керівників структурних підрозділів, відділів та служб. 
Ректор Сергій Ненько проінформував присутніх про   проведення круглого столу до  річниці звільнення Херсону від російських окупантів, який буде проведено   на платформі ZOOM.   
Перший проректор Геннадій Жуйков  проінформував, що звіти  з наукової  діяльності кафедр за 2023 рік  подані своєчасно. 

Проректорна з НМР  доповіла про результати ліквідації академічної заборгованості здобувачами  усіх рівнів вищої освіти.
Начальник навчальної частини  Ірина Імшеницька  поточні результати моніторингу вибіркової перевірки відповідності даних, внесених до електронних журналів із присутністю здобувачів вищої освіти у конференціях Zoom.
Проректорка з НМР  зазначила, що перевірка проходить кожного тижня обов’язково і  результати моніторингу здобувачами навчальних занять, які реально знаходяться в освітньому процесі, представлено присутнім  для ознайомлення в розрізі по групам.   Начальник навчальної састини  доповіла про співвіднесення присутності здобувачів на парах в Zoom та відмітки про їх присутність в електронному академічному журналі.
Також присутні заслухали питання щодо організації освітнього процесу і навчально-методичної роботи.
Начальник навчальної частини проінформувала членів ректорату про стан укладання договорів про навчання в ЗВО “МУБІП” зі здобувачами вищої освіти на 2023-2024 н.р. та доповіла, що станом на 08.11 всі договора укладено. 
Проректорка з НМР надала інформацію щодо можливості  проходження стажування і підвищення кваліфікації (представлено список  рекомендованих місць стажування).
Головний бухгалтер Вікторія Лорич проінформувала членів ректорату    щодо   заборгованісті здобувачів  за навчання.