Захист кваліфікаційних випускних робіт здобувачів бакалаврату

В інституті міжнародної економіки та інформаційних технологій  ЗВО «Міжнародний університет бізнесу і права» 23 січня відбувся захист дипломних робіт здобувачів бакалаврату зі спеціальності «Менеджмент» денної та заочної форм навчання – випускників кафедри менеджменту.
До захисту дипломних робіт було допущені   студенти (групи 404 та 4МН-4 ), які успішно виконали навчальний план.
Захист робіт відбувався в дистанційному форматі. Кожен здобувач зміг презентувати свою роботу та відповісти на питання аудиторії. Результати комісії підтвердили, що всі наші випускники 2024 року здобули високий рівень знань та великий набір компетентностей.
Голова ЕК  Бородіна О.М., к.е.н, доцентЮ проректор з НПР Київського університету ринкових відносин та члени екзаменаційної комісії  відзначили високий рівень підготовки бакалаврів, стабільну тенденцію підвищення якості випускних робіт, актуальність, практичну спрямованість їх тематики. 
За результатами навчання та захисту випускних робіт рішенням   Екзаменаційної комісії кваліфікацію «бакалавр з менеджменту» присвоєно 4 випускникам. Усім випускникам рішенням ЕК рекомендовано до вступу в магістратуру.
Кафедра менеджменту від щирого серця вітає наших випускників із успішним захистом дипломних робіт та здобуттям освітнього ступеня «бакалавр».