Підвищення конкурентоспроможності майбутнього фахівця з економіки і права

20 лютого  2024 р. проведено  консультацію для студентів  ЗВО “МУБіП” стосовно проходження виробничої/переддипломної практики. Перед студентами виступили проректорка з НМР Прохорчук С.В., яка  сказала, що виробнича /переддипломна практика студентів є одним із важливих видів навчальної роботи і здійснюється з метою набуття виробничих навиків приймати самостійно
рішення в реальних виробничих умовах. Вона покликана підготувати майбутніх  спеціалістів до реальної практичної роботи, забезпечити належний рівень їхньої професійної підготовки. 
Керівники практики від  кафедр інституту права та інституту міжнародної економіки та інформаційних технологій  проінформували студентів, щодо    важливості  практики у підготовці студентів до професійної діяльності і має не тільки допомогти студентам зробити перший крок у своїй кар’єрі, але і глибше розуміти себе і свої професійні цілі.

Під час роботи на виробництві студент має можливість вивчити реальні ситуації та перевірити знання, отримані під час навчання, зрозуміти як працює реальне виробництво та специфіку майбутньої професії. Саме на підприємствах спілкуючись з колегами, отримуючи корисні поради, самостійно приймаючи рішення та обґрунтовуючи правильність своїх висновків перед керівником практики, практиканти розвивають свої комунікативні навички.В цілому, практика дає студентам можливість виявити свої сильні та слабкі сторони у реальних умовах робочого процесу.

Студенти 4 курсу першого (бакалаврського) та І курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти усіх  спеціальностей  пройшли практику на підприємствах відповідно до програми виробичої / переддипломної практики здобувачів вищої освіти. На онлайн-консультації студенти отримали відповіді на свої питання щодо правильності оформлення звітів виробничої практики.

Захист практики відбудеться в онлайн режимі 12 березня о 10:00  https://us05web.zoom.us/j/83589177992?pwd=06NYi9vT9KHC1d1xxarQBCmgwYoMkP.1