ШАНОВНА СВІТЛАНА ВОЛОДИМИРІВНА!
У день Вашого Дня народження прийміть найщиріші, сповнені глибокої поваги вітання від ректорату, науково-педагогічного колективу, працівників і здобувачів освіти Міжнародного університету бізнесу і права.
Ваш професіоналізм та наполеглива праця, почуття високого обов’язку за доручену справу, творчого неспокою, турботи про людей, прогресивні та мудрі рішення і добрі справи, зроблені в ім’я української освіти та науки, а відданість роботі в поєднанні з життєвою мудрістю та особистими якостями забезпечили Вам повагу адміністрації та колег.
Незважаючи на всі виклики сьогодення, Ви завжди перебуваєте на крок попереду, будуючи чітку стратегію поступу нашого Університету.
У цей святковий день зичимо Вам, шановна Світлана Володимирівна, міцного здоров’я, добробуту, довгих і світлих років життя, мирного неба над головою та подальших успіхів у справі служіння народу незалежної України.
Нехай Вам додадуть упевненості дружні почуття усіх, хто поруч, а доля буде прихильною до Вас, даруючи радість і щастя на многії і благії літа!

З повагою, колектив Міжнародного університету бізнесу і права.