Перший крок у науку

Студент за час свого перебування в Міжнародному університеті бізнесу і права повинен не лише глибоко засвоїти теоретичний матеріал із загальнонаукових та фахових дисциплін, підвищити культуру усного та писемного мовлення, а й здобути міцні практичні навички самостійно опрацьовувати наукову літературу, досліджувати економічні явища, робити певні наукові висновки.
Реферативне повідомлення – це перший крок розвитку в студентів умінь і навичок науково-дослідницької діяльності.
Так, на кафедрі міжнародних економічних відносин МУБіП успішно пройшов захист рефератів студентів першого курсу. Під час захисту робіт кожен студент мав змогу використовувати сучасне навчальне й наукове цифрове обладнання для того, аби зробити свій захист більш ефективним та науково обґрунтованим. Для студентів-першокурсників цей день став визначним, адже вони вперше спробували свої сили у науковій діяльності.
Професорсько-викладацький склад кафедри одностайно відзначили достатній рівень робіт, і сподівається в подальшому на значне зростання самостійності, оригінальності, новизни досліджень, підвищення рівня організації і технічного забезпечення такого виду робіт.V8uAEotIIIs Aa4_UjZGPMQ B0bHUDq3oQ0 ml3XwCwE8c4 NoS-sI4dOlQ