ЗУСТРІЧ ЗІ ШКОЛЯРАМИ

Зустріч абітурієнтів у вузі – це можливість побачити все своїми очима, познайомитись з викладачами та поставити питання, які цікавлять майбутніх абітурієнтів безпосередньо їм, ознайомитись з сучасними науковими технологіями, вивчити матеріально-технічну базу університету. Так працює Міжнародний університет бізнесу і права м. Херсон.

11 грудня 2015 року Міжнародний університет бізнесу і права гостинно зустрічав старшокласників загальноосвітньої школи № 55 м. Херсону.

Двері університету були відчинені для учнів цієї школи. Своє вступне слово мала кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри Міжнародних економічних відносин Щаслива Ганна Петрівна.

На початку зустрічі зі школярами йшлося про те, що зараз для майбутніх абітурієнтів настала важлива й відповідальна пора. Вони мають визначитися із вищим навчальним закладом, де продовжать здобувати освіту після завершення навчання у школі. До того ж, саме зараз дехто з майбутніх вступників остаточно вирішує, якому саме майбутньому фаху варто надати перевагу.

Щаслива Г.П. представила викладацький склад і розповіла про основні спеціальності Інституту міжнародної економіка та інформаційних технологій, напрямки роботи університету та побажала абітурієнтам зробити правильний вибір.

На зустрічі мав слово директорІнституту права,  кандидат юридичних наук, доцент Ненько Сергій Сергійович, якийдуже яскраво розповів про спеціальність «Правознавство» і цим самим зацікавив абітурієнтів.

Разом із тим вельмишановним гостям презентували не лише свої наукові та творчі розробки, алей провідний фахівець з позааудиторних заходів Чехова Лариса Валентинівна розповіла про всі цікавинки студентського життя, що чекають на них у майбутньому, окрім навчання.

Після офіційної частини учні мали смогу побувати у сучасних спортивній та тренажерній залах, актовому залі, у бібліотеці, в комп’ютерних класах університету, на випускних кафедрах спеціальностей, поставити питання, які їх цікавили і подивитись виставку робіт студентів і викладачів.

Абітурієнти отримали багато цікавої інформації, море позитивних вражень від спілкування та запевнили, що обов’язково повернуться до МУБіП знову.

Загалом на цій зустрічібули присутні майже 60 абітурієнтів, що говорить про високий рівень університету та його спеціальностей.

 

Щаслива Г.П.

к.е.н., доцент, доцент кафедри

Міжнародних економічних відносин

та економічної теорії

Міжнародного університету бізнесу і права

фото_1_11.12 фото_2_11.12