ПРОВЕДЕНО ВСЕКУРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ “СТУДЕНТСЬКЕ САМОВРЯДУВАННЯ: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ”

11-13 грудня 2015 року в м. Харкові Українська асоціація студентського самоврядування спільно з Харківською обласною студентською  радою та Студентським сенатом Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова, за підтримки Харківської міської ради та Харківської обласної державної адміністрації, провели Всеукраїнський студентський форум «Студентське самоврядування: проблеми та перспективи», метою якого був обмін досвідом студентських лідерів України та обговорення актуальних  проблем органів студентського самоврядування.

В  студентському форумі прийняли участь  понад 150 представників ВНЗ України. Делегатом від ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» став студент 6 курсу 2 групи біолого-технологічного факультету Голова ОСС Кривий Владислав Валерійович.

Під час проведення форуму було проведенно низку тренінгів та дискусій, а також було обговоренно багато актуальних проблем студентського самоврядування та шляхів їх вирішення. Учасники форуму були нагородженні сертифікатами УАСС, по завершенню заходу членами Всеукраїнської студентської конференції було написано та ухвалено резолюцію форуму, де були внесенні поправки стосовно ЗУ «Про вищу освіту»(стаття 40), положення про студентське самоврядування, про студентський гуртожиток.