Сьогодні, 24 березня, у ЗВО “Міжнародний університет бізнесу і права” відбулася онлайнова зустріч з потенційними вступниками, що об’єднала близько 30 учасників. Такі заходи є систематичними і проходять в університеті щомісяця.

24 березня 2023 р.

Проректорка з навчально-методичної роботи Світлана Прохорчук  привітала присутніх у онлан-режимі. Вона представила команду Приймальної комісії  наголосивши, що фахівці  відкриті до комунікації й готові відповідати на всі запитання та надавати консультації абітурієнтам. А на офіційному сайті університету, на сторінці приймальної комісії, можна знайти всю необхідну інформацію щодо вступу. Також в телеграм-каналі «ВСТУП  МУБіП 2023» можна ставити запитання, які цікавлять абітурієнтів та їх батьків.

Представники приймальної комісії університету розповіли про порядок вступу та нововведення у 2023 році. Акцентували увагу на складанні національного мультипредметного тесту (НМТ). Реєстрація для участі в основній НМТ розпочнеться з 3 квітня і продовжуватиметься до 3 травня. Також наразі на сайті Українського центру оцінювання якості освіти доступні демонстраційні варіанти тестів, що надають можливість якісно підготуватися й перевірити власні сили.

До абітурієнтів донесено про особливості вступу в 2023 році.  Надалі присутнім детально роз’яснили та представили алгоритм створення та активації особистого електронного кабінету вступника, де вони власне подають заяви та можуть контролювати процес вступу до закладу освіти.  

Модерувала зустріч відповідальний секретар приймальної комісії Імшеницька І.Г. Вона зазначила, що проведення таких заходів у ЗВО “МУБіП” є систематичним. Наступна  зустріч з майбутніми вступниками відбудеться 07 квітня о 16:00, вона буде присвячена питанням особливостей написання мотиваційних листів та складання НМТ. Також з квітня в університеті проходитимуть онлайнові зустрічі на в Інститутах та кафедрах..

Протягом заходу присутні мали можливість ставити запитання у чаті.