Робота освітніх закладів під час карантину

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2021 р. № 954 та рішення Державної комісії ТЕБ та НС від 21 вересня 2021 року Протокол № 35 з 23 вересня 2021 року впроваджуються обмеження на відвідування закладів освіти здобувачами освіти, крім закладів, в яких не менш як 80 % працівників мають документ, що засвідчує: отримання повного курсу вакцинації від COVID-19;вакцинацію від COVID-19 однією дозою дводозної вакцини; негативний результат тестування методом ПЛР;одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг.

Наразі в Міжнародному університеті бізнесу і права кількість вакцинованих серед навчально-педагогічних працівників становить 80%, але водночас зазначені обмеження поширюються на всіх співробітників освітнього закладу, а в нашому університеті адміністративний і господарсько-допоміжний персонал – це майже 20% від усіх працівників. Тож середній показник поки що не досягає 80%, зазначених у Постанові КМУ.
Зважаючи на це, Університет з 24 вересня по 13 жовтня 2021 року переходить на використання технологій дистанційного навчання за всіма видами занять за денною і заочною формами відповідно до затверджених розкладів.
Університет продовжує організовану вакцинацію співробітників й здобувачів освіти та сподівається, що за ці три тижні ситуація покращиться, і ми знову повернемося до навчання в аудиторіях.