УВАГА! ВАЖЛИВО!

У зв’язку із запровадженням воєнного стану в Україні освітній процес в ЗВО “Міжнародний університет  бізнесу і права” призупинено (про відновлення освітнього процесу буде повідомлено та видано наказ по університету).

Ректор ЗВО “МУБіП” Ненько С.С. закликав університетську спільноту зберігати спокій, бути згуртованими, вірити у Зброєнні сили України та єднання українців.

Керівництво, адміністрація та окремі відділи ЗВО “Міжнародний університет бізнесу і права працюють, забезпечуючи життєдіяльність освітнього закладу.

Згідно наказу від 24.02.2022 № 46/02-22 «Про роботу університету в умовах запровадженого воєнного стану в Україні 24 лютого 2022 року» співробітників ЗВО “Міжнародний університет бізнесу і права” переведено на дистанційне (надомне) виконання службових обов’язків, окрім:  загального відділу;  відділу кадрів; бухгалтерії;  служби охорони;  адміністративно-господарчої частини; складу оперативного штабу. Створено оперативний штаб, який координує свої дії з органами державної влади.
Також в Міжнародному університеті бізнесу і права наказом №45/02-22 від 24.02.2022 року затверджено «Інструкцію щодо порядку дій співробітників університету та здобувачів освіти у разі виникнення надзвичайної ситуації (загроза екстремістських/терористичних актів або воєнних дій)».

Україна єдина!