17 березня 2022 року засідання ректорату

17 березня 2022 року відбулося засідання ректорату Міжнародного університету бізнесу і права, в якому прийняли участь ректор, президент університету, директори інститутів, завідувачі кафедр, керівників структурних підрозділів. Ректорат пройшов дистанційно та в стінах університету.
Ректор Сергій Ненько висловив подяку всім працівникам університету за чітко організовану роботу. Та зауважив, що сьогодні, після вимушених канікул у звязку з воєнним станом в країні, важливим та актуальним є виконання  навчального плану та надання якісних освітніх послуг здобувачам вищої освіти.

Проректорка з навчально-методичної роботи Світлана Прохорчук представила оновлений графік навчального процесу у весняному семестрі та запропонувала механізм організації такого процесу, що пройде в  дистанційному режимі. 

З 28 березня 2022 року освітній процес  розпочнеться у закладі вищої освіти з використанням інформаційно-комунікаційних технологій. При цьому визначити, що рекомендованими засобами дистанційної синхронної і асинхронної комунікації в МУБіП є Google Meet і Google Classroom, Moodle і Microsoft Teams, Skype, Zoom, Online Test Pad.  
Розглянули питання стосовно оплати за навчання. Головний бухгалтер представила результати проведеного аналізу оплати та борги в розрізі груп студентів.  Президент університету наголосила на тому, що студенти призупинили оплачувати навчання. Вирішено довести до відома здобувачів, що в разі можливості необхідно все ж таки сплачувати за навчання. Нагально це  стосується студентів випускних курсів, так, як для отримання диплому потрібний повний розрахунок за оплату за навчання.
Перший проректор Геннадій Жуйков наголосив на актуальності пергляду та оновлення матеріалів для державної атестації здобувачів освіти усіх рівнів освіти.